Právní informace

    • Mgr. Martina Landová, e-mail: poverenec@gepardservices.cz, tel.: 608 168 222

       

      "Pověřenec pro ochranu osobních údajů byl ustanoven na základě Obecného nařízení pro ochranu osobních údajů (GDPR) a je nezávislým garantem správného nakládání s osobními údaji a také prostředníkem mezi organizací, dozorovým orgánem (Úřadem pro ochranu osobních údajů) a veřejností (subjektem údajů)." 

        

      V případě jakýchkoliv dotazů, kontaktujte Pověřence.

       

       

      EduPage a GDPR

      Pokud se chcete dozvědět o opatřeních a závazcích, které EduPage poskytuje a garantuje školám, aby splnily požadavky GDPR, přečtěte si prosím:edupage.org/gdpr
       

      Zásady ochrany osobních údajů

      Pro EduPage je soukromí velmi důležité. Pokud se chcete dozvědět jak EduPage udržuje vaše data v bezpečí, pokračujte prosím na následující adresu: http://www.edupage.org/#!/privacypolicy

       
      • Kontakty

        • Základní škola a Mateřská škola, Hora Svaté Kateřiny, okr. Most
        • nám.Pionýrů 1, Hora Svaté Kateřiny 43546
        • IČ: 70882762
        • REDIZO 600083659
        • Ředitelka: Mgr. Bc. Jana Kubičinová; Zástupce ředitelky: Mgr. Daniel Urik
        • reditelna@zskaterina.cz
        • ředitelna 476 113 151 ...... mobil 736 633 329 ..... hospodářka 476 113 299 ekonomka 476 113 299 sborovna 476 113 298 školní_družina 476 113 297 školní_jídelna 417 633 246 mateřská_škola 417 633 247 email: skolka@zskaterina.cz
        • 168413300 / 0300 (ČSOB Litvínov) Uvádějte též VS dítěte kvůli správné identifikaci platby. Pokud číslo VS neznáte obraťte se na hospodářku školy.
        • Ing. Petra Prosná - ekonomka@zskaterina.cz
        • Hospodářka: Eva Lukášová, Dis. - lukasova@zskaterina.cz
        • Datová schránka: n8mqt2q
        • Správa webu a sociálních sítí: Mgr. Daniel Urik; urik@zskaterina.cz